Katalog nr 6 | Monografia recenzowana Bezpieczeństwo zdrowotne

Autor:  Helena MAREK, Ewa SZYMAŃSKA (redakcja naukowa)
Tytuł:
Bezpieczeństwo zdrowotne – ujęcie interdyscyplinarne. Zdrowie psychiczne szczególnym wyzwaniem XXI wieku
Wydawnictwo: Wydawnictwo Wyższej Szkoły Bezpieczeństwa w Poznaniu
Rok wydania: 2018
ISBN: 978-83-65096-88-3
Okładka: miękka
Recenzenci:  prof. dr hab. Stanisław ŚLADKOWSKI, dr hab. Ewa MISTERSKA
Spis treści: Zobacz
Wstęp: Zobacz

Autor: Katarzyna GÓRECKA, Anna KURKIEWICZ, Helena MAREK (redakcja naukowa)
Tytuł: Bezpieczeństwo zdrowotne – ujęcie interdyscyplinarne. Rozpoznanie, profilaktyka i leczenie uzależnień jako element polityki prozdrowotnej
Wydawnictwo: Wydawnictwo Wyższej Szkoły Bezpieczeństwa w Poznaniu
Rok wydania: 2017
ISBN: 978-83-65096-67-8
Okładka: miękka
Recenzenci:  prof. dr hab. Mirosław MICHALSKI, dr hab. Elżbieta WESOŁOWSKA
Spis treści: Zobacz
Wstęp: Zobacz

Autor: Kinga MRUCZYK, Adam PYTLIŃSKI (redakcja naukowa)
Tytuł: Bezpieczeństwo zdrowotne, ujęcie interdyscyplinarne. Bezpieczeństwo w perspektywie następnych pokoleń – zdrowe życie, dorastanie i starzenie się, t. 2
Wydawnictwo: Wydawnictwo Wyższej Szkoły Bezpieczeństwa w Poznaniu
Rok wydania: 2016
ISBN: 978-83-65096-49-4
Okładka: miękka
Recenzenci: prof. dr hab. Jerzy MARCINKOWSKI, dr hab. Małgorzata DAREWICZ
Spis treści: Zobacz
Wstęp: Zobacz

Autor: Irena BABETS, Helena MAREK (redakcja naukowa)
Tytuł: Bezpieczeństwo zdrowotne, ujęcie interdyscyplinarne. Bezpieczeństwo w perspektywie następnych pokoleń – zdrowe życie, dorastanie i starzenie się, t. 1
Wydawnictwo: Wydawnictwo Wyższej Szkoły Bezpieczeństwa w Poznaniu
Rok wydania: 2016
ISBN: 978-83-65096-48-7
Okładka: miękka
Recenzenci: dr hab. Ewa Misterska, dr hab. Mariya FLEYCZUK
Spis treści: Zobacz
Wstęp: Zobacz

Autor: Helena MAREK, Andrzej ZDUNIAK (redakcja naukowa)
Tytuł: Bezpieczeństwo zdrowotne, ujęcie interdyscyplinarne. Bezpieczeństwo żywności i w żywieniu – szanse i zagrożenia, t. 2
Wydawnictwo: Wydawnictwo Wyższej Szkoły Bezpieczeństwa w Poznaniu
Rok wydania: 2015
ISBN: 978-83-65096-30-2
Okładka: miękka
Recenzenci: prof. dr hab. Małgorzata Darewicz, dr hab. Grażyna Bartkowiak
Spis treściZobacz
WstępZobacz

Autor: Natalia Anna FECHNER, Ewa MISTERSKA (redakcja naukowa)
Tytuł: Bezpieczeństwo zdrowotne, ujęcie interdyscyplinarne. Bezpieczeństwo żywności i w żywieniu – szanse i zagrożenia, t. 1
Wydawnictwo: Wydawnictwo Wyższej Szkoły Bezpieczeństwa w Poznaniu
Rok wydania: 2015
ISBN: 978-83-65096-29-6
Okładka: miękka
Recenzenci: dr hab. Józef Buczyński, dr hab. Ilona Walkowska
Spis treściZobacz
WstępZobacz

Autor: Ewelina FLATOW-KALETA, Andrzej ZDUNIAK (redakcja naukowa)
Tytuł:Bezpieczeństwo zdrowotne, ujęcie interdyscyplinarne. Podmioty, środowiska i obszary wyzwań oraz zagrożeń zdrowotnych, t. 2
Wydawnictwo: Wydawnictwo Wyższej Szkoły Bezpieczeństwa w Poznaniu
Rok wydania: 2015
ISBN:  978-83-65096-05-0
Okładka: miękka
Recenzenci: prof. zw. dr hab. Jerzy Marcinkowski, prof. dr hab. Zbigniew Nęcki
Spis treściZobacz
WstępZobacz

Autor: Natalia Anna FECHNER, Zbigniew NĘCKI (redakcja naukowa)
Tytuł:  Bezpieczeństwo zdrowotne, ujęcie interdyscyplinarne. Podmioty, środowiska i obszary wyzwań oraz zagrożeń zdrowotnych, t. 1
Wydawnictwo: Wydawnictwo Wyższej Szkoły Bezpieczeństwa w Poznaniu
Rok wydania: 2015
ISBN: 978-83-65096-04-3
Okładka: miękka
Recenzenci: prof. dr hab. Ewa Misterska, prof. dr hab. Radosław Muszkieta
Spis treściZobacz
WstępZobacz

ZOBACZ TAKŻE:

AKTUALNOŚCI:

DOŁĄCZ DO NAS!

Podaj swój mail, abyśmy od czasu do czasu mogli informować Cię o wydarzeniach, ciekawostkach, promocjach, ofertach staży czy propozycjach pracy:

Nasi Partnerzy